Alle flowrs buketter

5 dages friskhedsgaranti, og prisen er altid inklusive gaveæske, kort og levering.

Den buket du ser, er den buket du gi’r

En sød tanke er rigtig god, hvis din modtager læser tanker. Spørger du os, må du nok hellere satse på noget lidt mere konkret. En smuk buket varmer, og vælger du en her på siden, bliver din modtager ligeså glad for blomsterbuketten som dig. Du kan nemlig trygt stole på billederne her på siden - de svarer præcis til den buket, din modtager får. Ikke lige ved og næsten. Eller tæt på. Men præcis. 

Vælg flowr fordi:

 • Buketterne bindes præcis som på billederne.
 • Alle priser er inklusiv gaveæske, kort og levering.
 • Vi garanterer minimum 5 dages holdbarhed.

Få leveret dagen efter

Skal det gå stærkt? Hvis du har brug for at få leveret en buket dagen efter, er vi klar. Bare husk at bestille inden kl. 13.  

 • Bestil inden kl. 13 og buketten kan leveres dagen efter.
 • Det koster ikke ekstra.
 • Alle buketter leveres direkte til døren.

Det er blomsterudbringning, når det er allerbedst. 

Blomsterbuketter

Når du har glemt bryllupsdagen (igen) i år. Når det skal fejres, at din kollega har holdt chefen ud i 10 år, eller når en bekendt runder en milepæl og et knivskarpt hjørne. Når værtinden skal roses for igen at lave en tre-retters, der sidder lige i skabet, eller når livet går sin gang, og du skal vise din dybeste medfølelse til de efterladte. Vi stopper opremsningen her for at konkludere, at der er og bliver afsindigt mange anledninger til at give blomster. Og det mest fantastiske ved det hele er nok, at du faktisk slet ikke behøver en anledning.

Sig det med blomster – de feder ikke

En klog mand fandt engang på, at man skulle ”sige det med blomster”. Dengang var det muligvis mest tiltænkt de fåmælte mandemænd, der ikke havde følelserne uden på tøjet og ikke ligefrem kastede omkring sig med kærlighedsfloskler og sukkersøde bemærkninger til fruentimmeret. Det er omtrent hundrede år siden, så det er længe siden nu. Ikke desto mindre er blomster stadig den måske letteste og bedste måde at sige tingene på. Glem alt om chokolade, vin eller smykker, guld og diamanter. Blomster giver hverken ekstra kilo på badevægten eller tømmermænd og dundrende hovedpine. Eller alarmerende, røde tal på bankkontoen for den sags skyld. Det er ren og skær forkælelse af dine nærmeste – og det gælder både til kæresten på valentinsdag, til mor på mors dag eller til studenten eller studinens studenterfest.

Køb buketten på flowr.dk

Vi ved godt, at tiden er knap. Der er trods alt både Champions League, Game of Thrones og Den Store Badedyst at følge med i. For slet ikke at nævne Facebook-statusopdateringerne, det dyre medlemskab til træningscentret eller ungernes sengetider, der bestemt ikke passer sig selv. Vi mener dog ikke, at hverdagens store og små tidsrøvere skal være skyld i, at dine kære skal undvære en buket blomster fra tid til anden. Så hos flowr har vi gjort det rigtigt nemt at købe og give buketter. Det tager heller ingen tid – se bare trin-for-trin-guiden her:

 1. Livet er fyldt med store beslutninger og svære valg, og valget af den helt rigtige buket er måske en af dem. Tag dig derfor bare god tid. Hvis du har brug for inspiration eller ikke kender alle do’s and dont’s omkring hvilke og hvor mange blomster, du skal give hvornår, kan du læse om alle tænkelige buketkrævende anledninger på flowr.dk.

 

 1. Der er vist bred uenighed om, hvorvidt størrelsen betyder noget eller ej. Om den gør det, lader vi dig om at afgøre. Men vi giver dig ikke desto mindre muligheden for helt selv at vælge, om du bestiller en ”Lidt, men godt”-buket eller om du er en vaskeægte flottenhejmer, og går efter en størrelse ”Blærerøv”.

 

 1. Du kan nu glæde dig over, at du er ovre de to mest krævende trin. Alt du mangler, er et tryk på ”Bestil”-knappen, indtastning af de obligatoriske informationer og de 16 cifre, du har forrest på kreditkortet. Er du den lynhurtige type, der klarer det hele inden kl. 13, får den heldige modtager allerede buketten dagen efter. Se dét er en god grund til at være hurtig på tasterne, hva’?

Flowr-fordele er mange fordele

Vi benægter ikke, at der ligger en florist på hvert et gadehjørne. Du bor meget vel også i nærheden af et supermarked, der har tarvelige og slatne buketter, der er gået langt over holdbarhedsdatoen, og som sælges til overpriser. Det er bare heller ikke helt optimalt, er det vel? Det er vi overbeviste om, at du er helt enige med os i. Når du skal gøre det, kan du lige så godt gøre det helt efter bogen. Kort sagt, ikke overlade noget til tilfældighederne. Overlad det i stedet til os – vi ved nemlig godt, hvad vi laver.

 • Vi gør fiskehandleren kunsten efter, og leverer kun produkter, der er helt friske. Det gør vi så godt, at vi gerne vil garantere, at buketten er det i mindst 5 dage.
 • Hurtig levering. Den er hurtig, den er præcis, og så er den helt gratis. Hver gang.
 • Kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen. Du får det hele med, når du bestiller buketten her. De bevingede ord lader vi dig om at finde på.
 • Den buket du ser, er den du gi’r. Blomstertyper og -farver er en smagssag, men en temmelig vigtig en af slagsen – og nu ved vi tilfældigvis, at det går rent ind hos modtageren, når du rammer begge dele lige på. Når du først har fundet den, kan du derfor være helt sikker på, at det er den, som den heldige får.

De er smukke, de er friske og de går lige i hjertekulen. Vi har dem til enhver lejlighed. Find og bestil buketten her.