Log ind

Send blomster til Valentinsdag og glæd den du elsker.

Pastel rosenbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
11. Apr - 31. Dec 2020.
Røde roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.
Lyserøde roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.
Hvide roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.
Tørret markbuket
250 -
Leveres i perioden
27. Dec - 30. Apr 2020.

 

Vi leverer buketten til Valentinsdag kl.8-19

Valentinsdag nærmer sig, og du ved, at du er nødt til at stramme dig an. Forrige år glemte du datoen, og sidste år vurderede du, at en lille gave fra eller til formentlig ikke ville havde den store betydning. Det var selvfølgelig helt forkert. Så i år skal det være! Ingen tvivl om det! Men hvordan?

Lad FLOWR være din wingman de næste fem minutter. For nu skal din bedre halvdel forkæles – med friske, smukke blomster og et sødt kort, der minder hende om, hvor fantastisk en fyr du i virkeligheden er.

Den perfekte valentins-buket – så nemt er det

 1. Find den perfekte buket. Øverst her på siden finder du vores udvalg af valentins-buketter. Forsøg at få gang i de små grå, og find frem til, om det nu var lyserød eller hvid, der var hendes yndlingsfarve. Glipper det, kan du måske bruge dette lille fif: Røde blomster signalerer kærlighed og glæde, mens de hvide repræsenterer renlighed og uskyldighed. Du kender din partner bedst, så valget er dit. Her bør det nok lige nævnes, at røde, hvide og blå blomster i samme buket betyder frieri! Så ved du det… Når farven er på plads, udvælger du dig den helt rigtige buket. Du kan også altid tage det sikre valg til Valentinesdag og købe en buket af røde roser.
 2. Vælg størrelse. Alle vores buketter fås i forskellige størrelser, og her er det kun dig, der kan vurdere, hvad der skal til. Uanset om du går efter stor, større eller størst, bliver glæden enorm. Det tør vi godt love dig.
 3. Bestil buketten. Tryk på ”bestil nu”, og så klarer vi den herfra. Bestiller du inden kl. 13, kan buketten leveres allerede dagen efter – godt nyt, hvis du ligesom en del andre mænd har for vane at være alarmerende sent ude. Alle vores buketter bliver bundet kort tid før, de bliver afsendt, så din kæreste eller hustru er garanteret helt friske blomster – det manglede da bare! Og du skal hverken tænke på gaveæske eller levering – det er nemlig inkluderet i prisen.
 4. Hjælp os på vej. Indtast dine informationer og ønsker til leveringstidspunkt. Og beslut, om vi skal vedlægge et kort til buketten. Det sidste trin er nok værd at dvæle lidt ved. Og lad os bare sige det, som det er: Ingen buketter uden medfølgende ord – i hvert fald ikke når blomsterne skal leveres til din bedre halvdel.
  Det er nu, du skal gi’ alt, hvad du har i dig! Det er nu, du skal score de point, der gør, at du resten af året har fri adgang til både fester, fodboldkampe og fed fastfood.
  Er presset for stort, så lad os om at klare tekstforfatningen (vi lover, at vi ikke siger det videre til nogen).
 5. Betal og afvent. Det var det! Tilbage er der kun at vente på, at du kan høste frugterne af din indsats – meget godt gået efter fem minutters arbejde, hva’?

FLOWR-fordele:

 • Vi leverer præcis den buket, du ser på billedet
 • Både kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen
 • Hurtig levering
 • Friskhedsgaranti

Buketter til alle anledninger

Har du fået mod på mere, kan du jo overveje, om der er andre, der fortjener en buket friske blomster. Mors dag, bryllupper og fødselsdage er oplagte anledninger, men i virkeligheden er det jo kun fantasien, der sætter grænserne, så hold dig endelig ikke tilbage!