Værtindegave

5 dages friskhedsgaranti og gratis levering lige til værtindens dør. 

Hvide tennissokker i sandaler, svenskergarn og svinske tacklinger i Superligaen. Dét er dårlig stil. Det er det for øvrigt også, hvis du hiver telefonen frem under en date, eller hvis du laver en stor og hoverende jubelscene lige i fjæset på taberen, når du har vundet over ham eller hende i 500. Men ved du, hvad der bestemt ikke er dårlig stil? Værtindegaver! Og hvis du tilmed vælger, at gaven skal være en flot buket blomster, så er det ekstra god stil!

Værtinden vil elske dig

Det tager tid, tærer på kræfterne og kræver timevis af forberedelse at bikse en 5-retters festmenu sammen. Det er måske ikke dig, der lige nu har mel i håret, fedtpletter på kjolen og står med et køkken, der tager et par år at gøre rent – ligesom det heller ikke dig, der kan tage æren for det fremragende værtskab. Til gengæld er det dig, der kan blive yndlingsgæsten. Det kan du ved give en værtindebuket til den knoklende værtinde.

Store indsatser kræver store buketter

Der er masser af buketter, farver og stilarter at vælge imellem i vores store udvalg – så der findes helt sikkert også en, der passer til værtindens smukke vase. Betyder størrelsen noget? Det mener vi bestemt, at den gør. Samtlige af de buketter, du ser på siden her, kan derfor bestilles i flere forskellige størrelser. Hvis værtinden har for vane at diske op med hummerhale, tournedos og foie gras, og det samtidig altid er hende, der arrangerer de sjoveste festlege, kan du måske overveje, om du ikke skal flotte dig med en buket i størrelse Flottenhejmer. Du kan også gå for den helt dyre stil og vælge den største, som er Blærerøvsbuketten.

Den buket du ser, er den du gi’r

Det kan godt være, at samtlige af de tre, fem eller syv retter, som værtinden har fremtryllet, ikke ligefrem ligner dem på billederne i kogebogen. Det garanter vi til gengæld for, at den buket, du bestiller til værtinden, gør – altså ligner den, som du kan se på billedet. Den buket du ser her, er nemlig den, du gi’r. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at den buket du vælger – både hvad farve, blomster og størrelse angår – er lige præcis den, som festens værtinde får i favnen.

Flowr-fordele er gode fordele

Fordelene er mange, når du køber værtindebuketten på flowr.dk. Vi har for det første friskhedsgaranti, så du behøver ikke være bekymret for, at værtindens buket ser tarvelig og trist ud efter en enkelt dag. Vi garanterer nemlig for, at blomsterne er en fryd for øjet i minimum 5 dage. Når du har bestilt blomsterne, leverer vi dem for det andet lynhurtigt. Det betaler du ikke ekstra for – i stedet får du både kort, gaveæske og levering med i prisen. Se dét er fordele, der er til at forstå!

Fat kalenderen, find den næste komsammen og bestil en buket til værtinden, så hun får den lige på dagen. Det værste, der kan ske, er, at du bliver inviteret igen.