Log ind

Student

Tillykke blomsterbuket
250 - 500Kr.
Leveres i perioden
16. Apr - 3. Jun 2020.
Røde roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.
Hvide roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.

I tre år er der blevet slidt og slæbt. Der er blevet lavet biologi- og matematikafleveringer til langt ud på natten og de årlige ture til det grønne bord har været både hårde og grufulde. Det er for slet ikke at tale om alle de bajere på rusture og fredagsbarer, der har givet tømmermænd i hobetal. Det har uden tvivl kostet studenten både blod, sved og tårer at sidde med huen på lige nu. Det skal naturligvis fejres!

Ældgammel tradition

Det blev bestemt i tidernes morgen, vist nok engang i 1870’erne, at der skulle en hue på hovedet, når man havde klaret tre år med danske stile og matematiske beviser. Hvor længe det er siden, at nogen fik indført, at der også skulle gives roser, er der formentlig ikke nogen, der er 100 procent sikre på. Det vil vi sådan set heller ikke hænge os i. Vi ved bare, at der skal roser til, når det skal fejres, at huen er kommet på. Og det er uanset, om du har at gøre med en 12-talspige eller dreng med et skyhøjt gennemsnit, eller en student, der har hængt med røven i vandskorpen i 3 år.

Den buket du ser, er den du gi’r

Når du køber blomsterne til studenten på flowr, er den buket du ser, den du gi’r. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for, om du gør en student eller studine sur og tvær med roser i den forkert farve. Hvad antallet angår, kan en enkelt sagtens gøre det. Det er faktisk lidt af en klassiker. Men du kan jo overveje, om ikke 3 års knoklen er grund nok til, at du flotter dig og giver studenten eller studinen en stor buket. 

Nemt og hurtigt

Det er ikke hverken nemt eller hurtigt at blive student, men det er det til gengæld at bestille roser på flowr.dk – og fordelene er til at tage og føle på:

  • Hurtig levering. For det første leverer vi hurtigt, så fortvivl ej, hvis du har glemt din nevø eller nieces studenterfest. Hvis du er hurtig ved tasterne og bestiller inden kl. 13, har studenten favnen fuld af blomster dagen efter.
  • Du får både kort, gaveæske og levering med i prisen, så det skal du heller ikke bekymre dig om at fremskaffe.
  • Friskhedsgaranti. Studenten er nok ikke videre frisk efter studenterugens tømmermændsfremkaldende eskapader – men det lover vi, at blomsterne er.

 

Tilbage venter der studenten en uge med vanvidsdruk, skandaler og forrykt studenterkørsel. Det ender måske med et hak eller 7 i huen – hvis den da der stadig er der, når ugen er omme – men det er heldigvis ikke noget, du skal tage dig af.