Log ind
LIDT MEN GODT
LIGE TILPAS
STOR I SLAGET
FLOTTENHEJMER
BLÆRERØV

Allergivenlig buket

Lagerstatus: På lager

300,00 kr

* Påkrævede felter

300,00 kr

GRATIS LEVERING
Du får også både kort og gaveæske med i prisen

LEVERES NU
Kan leveres i perioden 15. Apr 2019 - 3. Jun 2019.

BESTIL INDEN KL.13
Få leveret dagen efter, undtaget søndag og helligdage.
Bestilling lørdag efter kl.13 er første mulige leveringsdag tirsdag.

Allergivenlig buket

I samarbejde med Astma-Allergi Danmark har vi lavet denne allergivenlige buket. For hver buket donerer vi 10,- til Astma-Allergi Danmark.

Har du også problemer når du får en buket blomster, fordi blomsterne giver høfebersymptomer og generer dine luftveje? Så er der nu hjælp at hente. Vi har, i samarbejde med Astma- Allergi Darnmark, sammensat en allergivenlig buket. Buketten er sammensat ud fra blomster og snitgrønt, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftfølsomme. Vi gør dog opmærksom på, at der aldrig kan udstikkes en garanti for, at gener ikke kan opstår hos nogle enkelte. Vi har bundet blomsterbuketten af smukke lilla roser, eustoma, løvemund og hindebæger.

Forkæl en du holder af med disse skønne blomster, eller hvad med til dig selv!

 

Hvad får du?

Den buket du ser, er den buket du gi’r. Her er hvad du får ved din bestilling:

Prisen er inklusiv gaveæske, kort med din personlige hilsen og levering. 

 

Bestilling

Når du trykker ”bestil nu”, vil du automatisk blive viderestillet til din bestilling, hvor du skal indtaste informationer om dig selv og din modtager. Husk også at det er på næste side du har mulighed for at sige ja tak til et gratis kort, som vil blive leveret til modtager sammen med buketten. 

Levering

Bestil inden kl. 13 og få leveret dagen efter indenfor tidsrummet kl.8-21, undtagen søndag og helligdage. Buketten leveres i en flot gaveæske, som også fungerer som transportkasse hvor blomsterne beskyttes mod stød, lys og temperatur. 

Se andres flowr buketter

Husk #flowrdk, når du deler dine flowr-billeder