Log ind

Nytårsbuket

Der skal både bobler, tunmousse, steak, is og kransekage til. Truthorn, bordbomber og konfetti er garanteret allerede købt – og det samme gælder batterierne og raketterne, der naturligvis er større og lidt vildere end naboens. Der mangler ingenting. Eller gør der? Hvis du er i tvivl, så er det naturligvis nytårsbuketten, vi taler om. Den er flot, prangende og står knaldgodt til alt det nytårslir, som du allerede har pyntet bordet med.  

Den buket du ser, er den du gi’r

Medmindre du har et ulige endetal i personnummeret og derfor kan hoppe i kjole og hvidt, har du garanteret haft en længerevarende tøjkrise op til denne aften. Nytårsbuketten skal naturligvis matche! Lad intet være overladt til tilfældighederne – eller endnu værre, til andre – og køb den perfekte buket til nytårsbordet på flowr.dk. Hos os gælder det, at den buket du ser, er den gi’r. Når du møjsommeligt har valgt den helt rette buket med de rigtige blomster og farver, der står allerbedst til outfittet, pynten og nytårshatten, kan du derfor være helt sikker på, at det er lige præcis den, du kan sætte på bordet.

flowr-fordele

Nytårsbuketten er den ultimative prik over i’et på nytårsbordet. Men det er ikke bare lir – den kan nemlig tjene masser af andre formål. Du kan også bruge nytårsbuketten som en tak for maden, for julegaven eller måske som tak for de sidste 365 dage. Giv en nytårsbuket til den eller de, der var med til at gøre netop dit år til en fest. Så hvad venter du på? Bestil nytårsblomsterne lige her på flowr.dk og spring ind i det nye år med maner. Du får:

  • Blomster lige så friske, som den fisk, I skal have til forret med vores friskhedsgaranti
  • En levering så hurtig som champagnen ryger ned

…og så er både kort, gaveæsken og levering inkluderet i prisen.

Multifarvet kærlighedsbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
1. Jul - 31. Dec 2018.
Romantisk rosenbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
1. Jul - 31. Dec 2018.