Log ind

Blomster i indflyttergaven

Pastel blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

flowr blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

flowr blomsterbuket med chokolade
350 -
Leveres på dagen
3. Okt

Multifarvet efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Trendy efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Efterårsbuket
200 - 500Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Efterårsbuket med chokolade
250 -
Leveres på dagen
3. Okt

Queen efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Multifarvet kærlighedsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

Pastel rosenbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

På listen over begivenheder, der for alvor kræver fejring, er Dansk EM-sejr i fodbold, en rund fødselsdag om et skarpt hjørne og bryllupper. Og et godt stykke oppe på dén liste ligger ”Ny bolig”. Det er uden tvivl en stor ting, når hyblen bliver udskiftet – uanset om det er mor og fars matrikel, der skal udskiftes med en lille ungkarlelejlighed eller det er et stort nybygger-projekt, der endeligt skal indtages.

Det er god skik at give en indflyttergave. Men hvis der endnu ikke er inviteret til et brag af en indflytterfest, kan du komme de nytilflyttede i forkøbet og sende dem en buket. Det er et ganske fremragende bud på en gave, der skal nok skal falde i god jord. Den vil formentlig også pynte gevaldigt blandt flyttekasser og/eller byggerod.

Mange valgmuligheder

Hvis det er en Strandvejsvilla, den eller de heldige indflyttere flytter ind i, kan du måske overveje, om det er nu, du skal være lidt ’stor i slaget’. Måske en mindre buket er mere passende til den kompakte etværelses. Valget er dit! Du bestemmer selv, om du vil supplere buketten med en æske chokolade. Men vi vil på det nærmeste garantere for, at buketten er en sikker vinder. Friske, flotte blomster pynter nemlig i ethvert hjem. Du kan naturligvis også bestille buketten hjem til dig selv, og tage den med, når du skal på ny bolig-visit.

Bestil i dag – giv i morgen

Det er heldigvis ikke dig, der skal slæbe alle flyttekasserne. Eller betale for hele indflyttergildet for den sags skyld. Du skal bare finde den buket, du synes bedst om. Eller endnu bedre den buket, som du tænker vil falde i god jord hos ny-tilflytterne. Når du har gjort det, kan du læne dig trygt tilbage med visheden om, at de har buketten inden, de har set sig om. Vores levering er nemlig hurtig!

Vi garanterer i øvrigt for, at buketten er frisk og flot, når modtageren skal have den. Det kan vi gøre med ro i sindet, for hos flowr.dk har vi nemlig friskhedsgaranti. Og så leverer vi ikke mindst lige dén buket, du har valgt.

Leveringen, gaveæsken og kortet er med i prisen. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, om det skal være en længere smøre, der skal være på kortet. Er du tom for ord? Så anbefaler vi ”Tillykke med det nye hjem”.