Mors Dag

Køb en blomsterbuket til Mors dag med 5 dages friskhedsgaranti. Alle priser er inklusiv gaveæske, kort og levering.

 

VI LEVERER BUKETTEN TIL MOR PÅ MORS DAG DEN 13. MAJ mellem 8-18. BESTIL BLOT SENEST DEN 12. MAJ INDEN KL. 13, SÅ LEVERER VI BUKETTEN DIREKTE TIL DØREN I EN FIN GAVEÆSKE OG MED DIT PERSONLIGE KORT. 

En blomsterbuket til et væld af anledninger

Blomster til mors dag

Forestil dig en verden, hvor du hverken skal tænke på vasketøj eller børnepasning. Hvor de beskidte skjorter bliver pletfrie helt uden din indblanding, og hvor ungerne bliver passet hver eneste søndag morgen. Det lyder garanteret for godt til at være sandt, men ved hjælp af et simpelt greb er der fri passage derind: Blomster til mors dag! Du tror garanteret, vi lyver, men prøv det engang – du vil blive overrasket…

Hos flowr vil vi gerne hjælpe dig på vej. Derfor har vi altid et stort udvalg af friske buketter, som vi leverer lige til døren, og vi kan næsten garantere, at vi også kan lave en, der passer til netop din mor.

flowr-fordele:

  • Den buket du ser, er den buket du gi’r
  • Både kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen
  • Hurtig levering

Den buket du ser, er den buket du gi’r

Hos flowr har vi ét mål: Nemlig at gøre folk (og især mødre) glade. Det er afgørende for os, at vores blomster og buketter lever op til forventningerne, og derfor arbejder vi ud fra konceptet ”den buket du ser, er den buket du gi’r”. Med andre ord kan du altså være sikker på, at den buket din mor modtager på mors dag, er fuldstændig lig den, du har set dig varm på på vores hjemmeside. Det er da win-win!

Hér vil vi gerne bidrage med lidt bonusinfo. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du går efter de røde, hvide eller blå nuancer – hver farve har nemlig sin helt egen betydning:

  • Rød - Kærlighed og glæde
  • Grøn - Glæde og venskab
  • Hvid - Renhed og uskyldighed
  • Lilla - Lykke og held
  • Blå – Troskab

Du får hele pakken

Kender vi mødre ret, er der nok ingen tvivl om, at din buket – uanset farve – vil falde i god jord. Men hvorfor ikke lige smide trumfen oveni; den perfekte indpakning! Når du køber dine blomster hos flowr, bliver buketten leveret i en smuk gaveæske – vel at mærke uden, at du betaler ekstra for det.

Og skulle det knibe med at finde de helt rigtige ord til det medfølgende kort, kan vi også hjælpe dig med det (PS: Vi siger det ikke til nogen).

Vi leverer (formentlig) hurtigere end dig

Lad os bare erkende det: Nogle af os er frygteligt sent ude, når det kommer til at gi’ gaver. Derfor er vi hos flowr i den grad på dupperne, når din bestilling tikker ind. Ja, rent faktisk lover vi, at bestiller du din buket inden kl. 13, vil din mor modtage den allerede dagen efter. Det kan man vist kalde at blive reddet på målstregen, hva’?

Altid friske blomster

Når nu du har taget beslutningen om, at din mor skal forkæles med blomster, så skal kvaliteten også være i top. Derfor bliver alle vores buketter bundet kort tid før, de bliver afsendt, og derfor kan vi som noget helt særligt gi’ dig 5 dages friskhedsgaranti på alle vores buketter.

Friske blomster er flotte blomster, og ved hjælp af en lille indsats kan din mor få buketten til at holde sig på toppen i endnu længere tid. Læs mere hér.

Buketter til alle anledninger

Hos flowr elsker vi blomster. Og derfor tilbyder vi også buketter til alle tænkelige anledninger – herunder:

Derudover har vi altid et udvalg af smukke, røde roser til hurtig levering. Du kan finde alle vores blomster her.

Vil du være sikker på, at din mor fortsætter med at klare både vasketøjet og ungerne, er det altså bare med at få bestilt en buket her på siden. Og husk, at bestiller du inden kl. 13, modtager din mor blomsterne allerede i morgen.