Log ind

Kondolencebuket – vi hjælper dig

Hvide roser
130 - 914Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

Pastel blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

flowr blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Multifarvet efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Trendy efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Efterårsbuket
200 - 500Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Queen efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Et dødsfald er dybt tragisk for alle pårørende. Har du familie, venner, kollegaer eller bekendte, som har mistet en af deres kære, så vis din medfølelse med en kondolencebuket fra flowr. Du har desuden mulighed for at sende et gratis kort med, hvor du kan sige pænt farvel eller tilkendegive din medfølelse over for de pårørende.   

Man siger, at et billede siger mere end tusinde ord. Hos flowr er vi overbeviste om, at blomster kan gøre det samme. Sorg er svært at italesætte, og det gælder ikke mindst, når det er venner eller bekendtes nære, der går bort. Send derfor mere end blot en tanke.

Det er dybt tragisk, når en person går bort, og vi ved, at det er svært. Her hos flowr har vi derfor gjort det nemt for dig med en lang række fordele, der ikke er til at tage fejl af:

  • Vi lover, at de grundige og nøje overvejelser, du har gjort dig omkring farve- og blomstervalg, ikke er spildte. Hos flowr forholder det sig nemlig sådan, at den buket du ser, er den du gi’r. Du kan med andre ord være helt sikker på, at du får den buket, du har bestilt.
  • En smuk kondolencebuket og tanken bag varmer lige så længe, som den står fremme hos den efterladte. Vi gør derfor en stor dyd ud af, at vores buketter holder sig friske længe. Faktisk betyder vores friskhedsgaranti, at buketten holder sig frisk i mindst 5 dage.
  • Hvis ellers ordene kan findes frem, er den bedste kompagnon til kondolencebuketten en kærlig og medfølgende hilsen. Den behøver ikke være lang – i mange tilfælde er det få ord, der skal til. Når du køber en buketten hos flowr, får du både kort og gaveæske med i prisen. Det samme gælder leveringen, der tilmed er hurtig.