Log ind

Jul

Nu’ det jul igen! Julen er og bliver hjerternes fest – en tid, hvor dine nære og kære skal gøres glade. Og det gør man nu engang godt med blomster. Giv derfor en julebuket til en, du holder af – så garanterer vi for, at du får en ekstra sød juletid.

Julebuketter til julens helte

Juleblomster kan være et alternativ til adventspakken eller måske være en tak for, at flæskestegen, de brunede kartofler og pebernødderne igen i år sidder lige i skabet. En julebuket er også en oplagt værtindegave til svigermor, søster, svigerinde eller hvem ellers, der er kogekonen bag årets familiejulefrokost.

Køb julebuketten på flowr.dk

Uanset hvem den – eller de – heldige modtager(e) af julebuketten er, kan du finde den her på flowr.dk. Der er en buket for enhver smag, og så er det tilmed såre simpelt at bestille den hjem. Fordelene mange – se bare her:

  • Friskhedsgaranti. Mormors sylte er måske hverken sund eller frisk, men det er vores julebuketter hos flowr.dk til gengæld. Det garanterer vi faktisk for. 
  • Hurtig levering. Julen varer helt til påske, men derfor er det ikke sikkert, at svigermor vil vente så længe. Vi leverer derfor julebuketten hurtigt, når du køber den hos os.
  • Kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen. Gløder dankortet efter julens gaveshopping og netkøb? Intet problem. Du får nemlig det hele – både gaveæske, kort og levering – med i prisen.
  • Den buket du ser, er den du gi’r. Hvis fruentimmeret dikterer nelliker, så skal hun have nelliker! Vælg den buket, der har de helt rigtige blomster og farver her – og du kan være helt sikker på, at det er lige den, du får.
Røde roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jul - 31. Dec 2018.
Romantisk rosenbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
1. Jul - 31. Dec 2018.
Hvide roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jul - 31. Dec 2018.