Blomster til fødselsdag

Forkæl fødselaren med en smuk fødselsdagsbuket fra flowr. Du får 5 dages friskhedsgaranti, og prisen er selvfølgelig altid inklusive gaveæske, kort og gratis levering.

Find den helt rigtige buket at forkæle fødselaren med


Det er altid dejligt at blive overrasket med en buket, og det er specielt dejligt på sin fødselsdag. Så når du vil sende en tanke til din tantes 55 års fødselsdag, din venindes 30 års eller en rund fødselsdag i familien, så send en buket fra flowr. Når du finder en buket, hvor du tænker ”den er lige hende”, så husk, at den buket du ser, er den buket du gi'r. Ikke noget lignende. Ikke sådan cirka. Men lige nøjagtig den buket, du helst vil give.

Når du skal vælge buketten, så kig efter:

 1. Prisen: Hvor mange penge vil du give en buket for?
 2. Farven: Hvilken farve vil passe godt ind i fødselarens hjem?
 3. Typen af blomster: Vores buketter fås i flere stilarter, så der er noget for enhver smag. Overvej om fødselaren er til lave tætte buketter, eller løse mark stil buketter.

flowr sender buketten i en flot gaveæske, som også passer på buketten undervejs, og prisen er altid inklusiv kort, levering og gaveæske. Så husk at få skrevet et kort til hende ved din bestilling, så hun kan glæde sig mange dage over din hilsen og buketten med de helt friske blomster.

Køb blomster til fødselsdag hos flowr

 

Mor har fødselsdag, og du ved selvfølgelig ikke, hvad du skal gi’ hende. En ny bog kunne være en mulighed, men der er knapt nok plads til flere i bogreolen. Skønhedsprodukter plejer vist også at falde i god jord, men hvad er det nu, favoritmærket er, og er hun mest til cremer, foundations eller mascara?

Du kan selvfølgelig vælge at dykke ned i de spørgsmål – bruge nogle dage på research og telefonsamtaler med familie og venner vel at mærke med den risiko, at du ikke når at finde frem til en løsning før den store dag. Du kan også vælge at gi’ hende en buket blomster. Bevares, det er en løsning, der er set før, men den holder 100 procent – det lover vi. Blomster skuffer aldrig, og hos flowr gør vi det nemt for dig. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte, om fødselsdagsbuketten skal være i lyse, gule eller rødlige nuancer – eller måske noget helt fjerde. Så klarer vi resten og garanterer hurtig levering og friskhedsgaranti med i pakken.       

flowr-fordele:

 • Den buket du ser, er den buket du gi’r
 • Både kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen
 • Hurtig levering
 • Friskhedsgaranti

Som bekendt skuffer blomster aldrig. Men har du tiden til at gøre dig et par enkle overvejelser, kan tanker om farvevalg være en udmærket beskæftigelse. Det er nemlig ikke helt uden betydning, om du lander på en hvid eller rødlig buket. Hver farve symboliserer nemlig noget forskelligt, og hér får du en overskuelig gennemgang af nogle af de mest gængse:

 • Rød – Rødlige blomster er synonym med kærlighed og glæde
 • Grøn – Blomster i grønlige nuancer er symboler på glæde og venskab
 • Hvid – Hvide blomster symboliserer renhed og uskyldighed
 • Lilla – En buket i lilla nuancer er et udtryk for lykke og held
 • Blå – Blålige blomster er synonym med troskab

Nu er det op til dig at afgøre, om fødselsdagsblomsterne skal være i den ene eller den anden nuance. Når det er på plads, er der kun tilbage at vælge størrelsen på buketten, og hvad der skal stå på fødselsdagskortet. Rimeligt nemt, ikk’?

flowr – buketter i alle afskygninger  

Hos flowr elsker vi fødselsdagsbuketter. Men det er ikke alt. Rent faktisk kan vi ikke få nok af alt det, der bare dufter en smule af blomster, så har du brug for en hjælpende hånd i forbindelse med andre anledninger, kan du klikke hér og få inspiration til blandt andet buketter til bryllupper, jubilæer og valentinsdag.