Log ind

Om FLOWR

FLOWRer din online blomsterbutik. Vi ved, at lysten til at give blomster ofte kommer som en hurtig indskydelse, og derfor skal det være nemt og hurtigt at gøre indskydelsen til mere end en tanke. Når det er din mosters fødselsdag. Når det er tre et halvt år siden, I mødte hinanden. Eller når din veninde lige har fået fjernet fire visdomstænder. Livet er fyldt med anledninger, og FLOWR er sat i verden for at hjælpe dig med at gøre dem til noget særligt.

Den buket, du ser = den buket, du gi’r

Alle de flotte buketter på FLOWR bliver bundet præcis, som de ser ud på billedet. Så når du forelsker dig i en bestemt buket, er det den buket, du giver. Ikke noget lignende. Ikke sådan cirka. Men lige nøjagtig den buket, du helst vil give.

Vi binder buketter med friskhedsgaranti

Vi gør alt for, at der går så kort tid som muligt, fra blomsten står i jorden, til den pynter i buketten. Når buketten er bundet, bliver den sat ned i vores flotte gaveæske, der både beskytter under transporten og ser godt ud, når den kommer frem. Friskere kan det næsten ikke blive – og jo friskere blomsterne er, jo længere tid får modtageren glæde af buketten.

Vi garanterer 5 dages holdbarhed ved modtagelse af buketten.