Log ind
Fås i perioden 5. Dec - 31. Mar 2018.

Blå mor og barn buket

LIDT MEN GODT
LIGE TILPAS
STOR I SLAGET
FLOTTENHEJMER
BLÆRERØV

Lagerstatus: På lager

400,00 kr

* Påkrævede felter

400,00 kr

Bestiller du inden kl. 13, kan buketten leveres dagen efter mellem kl.8-21
Prisen er selvfølgelig inklusive gaveæske kort og levering

Læs mere

Blå mor og barn buket

 

En smuk blå mor og barn buket, til de nybagte forældre.                                        

Vi har lavet disse buketter af de fine hvide roser og bouvardia sammen med blå klematis og mandstro. Buketten passer perfekt til de nybagte forældre til en lille prins. Så om det er det din veninde, kollega eller søster som netop er blevet forældre, så er denne lækre mor og barn buket perfekt at sende til dem.

 

Hvad får du?

Den buket du ser, er den buket du gi’r. Her kan du se præcist hvad begge buketter indeholder, som vi sætter et fint lyserødt bånd mellem:

Prisen er inklusiv gaveæske, kort med din personlige hilsen og levering

 

Bestilling

Når du trykker ”bestil nu”, vil du automatisk blive viderestillet til din bestilling, hvor du skal indtaste informationer om dig selv og din modtager. Husk også at det er på næste side du har mulighed for at sige ja tak til et gratis kort, som vil blive leveret til modtager sammen med buketten. 

Levering

Bestil inden kl. 13 og få leveret dagen efter i tidsrummet kl.8-21, undtagen søndag og helligdage. Buketten leveres i en flot gaveæske, som også fungerer som transportkasse hvor blomsterne beskyttes mod stød, lys og temperatur.  Aftenen inden levering modtager du en sms med et vejledende leveringsinterval.

Se andres flowr buketter

Husk #flowrdk, når du deler dine flowr-billeder