Log ind

Vinterbuket

Hvide roser
130 - 914Kr.
Leveres i perioden
1. Jan - 31. Dec 2020.

Det er en kold tid, som vi lever i. Går du rundt og fryser? Det gør fruen helt sikkert også.

Giv en vinterbuket og kærlig tanke, som hun kan varme sig på – det luner hos både den heldige modtager og ikke mindst dig selv.

 

Lang vinter og hurtig levering

Det kan godt være, at landskabet ikke ligefrem bugner af blomster. Men det er næppe nogen undskyldning for, at fruen ikke skal have nogle at se på. Tværtimod! Vinter eller ej, så har vi altid et stort udvalg af buketter. Der er for øvrigt også ret lange udsigter til, at du kan snuppe blomsterne i naboens have – og så er vores buketter bare større, pænere og fås hurtigere. Faktisk er vores levering så hurtig, at din bedre halvdel ikke engang når at komme med alarmerende hentydninger, inden hun har en buket i hænderne.

Billige og friske fordele

Hurtig levering er ikke det eneste, vi gør godt. Når du køber vinterbuketten hos FLOWR, er der nemlig mange lækre fordele.

  • Hvis varmeregningen er dyr og skejserne derfor er små, skal du ikke fortvivle – kort, gaveæske og levering er nemlig inklusiv i prisen.  
  • Vi kan godt forstå, hvis du ikke kan se forskel på råhvid og modehvid. Men det garanterer vi for, at din bedre halvdel kan. Den buket du ser, er den du gi’r. Det vil sige, at du blot skal vælge den rette buket, og kan være helt sikker på, at det er lige præcis den, hun får.
  • Fik vi nævnt, at vi har friskhedsgaranti på vores blomster? Det er sin sag at holde sig frisk, når Kong Vinter viser sit grusomme, sande ansigt, men det garanterer vi for, at vores buketter er. Altid.  

Hvis du tilmed skriver et kort med de helt rigtige ord tilsat en god portion smiger og sukkersøde bemærkninger, kan temperaturen meget vel stige en hel del derhjemme.