Log ind
LIDT MEN GODT
LIGE TILPAS
STOR I SLAGET
FLOTTENHEJMER
BLÆRERØV

Juledekoration

Lagerstatus: På lager

300,00 kr

* Påkrævede felter

300,00 kr

GRATIS LEVERING
Du får også både kort og gaveæske med i prisen

LEVERES NU
Kan leveres i perioden 20. Nov 2019 - 23. Dec 2019.

BESTIL INDEN KL.13
Få leveret dagen efter, undtaget søndag og helligdage.
Bestilling lørdag efter kl.13 er første mulige leveringsdag tirsdag.

Juledekoration

Send en juledekoration til en du holder særlig meget af

Op ad vores juledekoration vil en smuk rød amaryllis vokse, i dekorationen finder du også mos, grankolger, kanel stykker og let-drysset ”sne”.  Den vil uden tvivl være et godt valg til at pynte på julebordet.

Glasskjulerens størrelse måler i højden 30 cm. og 17 cm. i diameter eksklusiv pynt og plante. Skjuleren kan efterfølgende bruges som vase eller du kan sætte et stearinlys i.

Send dekorationen i forvejen til værtinden på dagen eller bestil den hjem til dig slev, så du selv kan overraske værtinden med en smuk og hyggelig juledekoration.

 

Prisen er inklusive gaveæske, kort med din personlige hilsen og levering.

 

Bestilling

Når du trykker ”bestil nu”, vil du automatisk blive viderestillet til din bestilling, hvor du skal indtaste informationer om dig selv og din modtager. Husk også at det er på næste side du har mulighed for at sige ja tak til et gratis kort, som vil blive leveret til modtager sammen med buketten. 

Levering

Bestil inden kl. 13 og få leveret dagen efter, undtagen søndage og helligdage. Dekorationen leveres i en flot gaveæske, som også fungerer som transportkasse, hvor den beskyttes mod stød, lys og temperatur.

 

 

 

Se andres flowr buketter

Husk #flowrdk, når du deler dine flowr-billeder