Log ind

Smukke sommerblomster

Orkidéer 2 stk. pink og hvid
300 -
Leveres i perioden
31. Mar - 30. Jun 2020.
Allergivenlig lys buket
300 -
Leveres i perioden
16. Apr - 3. Jun 2020.
Fødselsdagsbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
15. Apr - 3. Jun 2020.
Trendy markbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
16. Apr - 3. Jun 2020.
Farverig blomsterhilsen
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
16. Apr - 3. Jun 2020.
Queen blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
16. Apr - 3. Jun 2020.
Multifarvet kærlighedsbuket
250 - 400Kr.
Leveres i perioden
11. Apr - 31. Dec 2020.

Det er med blomster, som det er med koldskål, grill og is. De er allerbedst om sommeren. De daglige soltimer er flere, humøret er bedre og udvalget af blomster er ikke mindst på sit højeste. For at det ikke skal gå udover over naboens roser og højbede, finder du derfor buketter med landets smukkeste sommerblomster her.

Byd sommeren indenfor

Det er ganske vist, at sommeren ikke viser sig fra sin gode side. Vi befinder os trods alt stadig i Danmark. Landet med Nordens dårligste vejr, men lykkeligste folkefærd. Hvis du spørger en vis øl-producent er svaret nok, at det udelukkende skyldes en fremragende humle. Det er vi enige i til en vis grad. Men vi tror også på, at det skyldes, at du altid kan give og få leveret friske sommerblomster - selv når det regner, blæser og temperaturen ikke bevæger sig langt over 15 grader. Lad ikke det traditionelle, tarvelige sommervejr sætte en stopper for humøret og byd sommeren indenfor med sommerblomster.

Knald på farverne

Det kan godt være, at Dannebrog er rød og hvid. Men det er stadig grå, hvid og sort, der er nationalfarverne i Danmark. Det er i hvert fald dem, der er fylder allermest i gadebilledet, når Kong Vinter melder sit indtog i 6 lange og våde måneder. Om sommeren forholder det sig dog – heldigvis – lidt anderledes. Der må nemlig gerne være knald på farverne om sommeren! Det gælder naturligvis også på buketterne. For os er sommerblomster derfor lig med masser af farver. Vi er for øvrigt også ret overbeviste om, at en klog forsker vist nok engang har sagt, at humøret bliver lige lidt bedre, når du omgiver dig selv med masser af farver.

flowr-fordele

Sommerblomsterne erstatter måske ikke en chartertur til sydlandske himmelstrøg. De ændrer måske heller ikke på, hvor nedslående det er, at du igen i år ikke får arbejdet på din teint, eller at du ikke får luftet pusselankerne i shorts og korte skørter. Men vi vil næsten garantere, at de hjælper på det. Lidt i hvert fald. Sommerblomster er også en hel billigere end at sætte sig i en flyver mod sydens sol og kolde drinks. De er også både nemmere og hurtigere. Når du køber sommerblomsterne hos flowr.dk er fordelene mange. Se bare her.

  • En ting, vi altid garanterer for, er friskheden. De pæneste sommerblomster er de friskeste blomster, så vi lover, at den buket, du bestiller, holder sig frisk, flot og sommeragtig i mindst 5 dage.
  • Hurtig levering. Sommerbuketten bliver leveret lige hurtig, som du kan nå at knappe en dåseøl op.
  • Kort, gaveæske og levering er inkluderet i prisen. Hvis du vil give sommerblomsterne til en, du har kær, skal du naturligvis have et kort og en gaveæske med. Du behøver ikke skulle ud i regnen, det får du nemlig med i prisen. Det samme gælder den lynhurtige levering, der også er inkluderet.
  • Den buket du ser, er den du gi’r. Du ved aldrig, hvad du kan forvente af den danske sommer. Men det ved du til gengæld på flowr.dk. Du får eller giver nemlig lige netop buket, du har valgt. Intet mindre.