Log ind

Ny i job-buketter

Queen efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Efterårsbuket
200 - 500Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Efterårsbuket med chokolade
250 -
Leveres på dagen
3. Okt

Trendy efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Multifarvet efterårsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

flowr blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

flowr blomsterbuket med chokolade
350 -
Leveres på dagen
3. Okt

Pastel blomsterbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

Pastel rosenbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

Multifarvet kærlighedsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

Det er som regel en ganske omfattende omgang at starte nyt job. Og det er uanset, om det nye job handler om fliser, der skal lægges, varer, der skal bippes ind på kassebåndet eller om det er en lederrolle, der skal indtages.  

Hvordan er kaffen? Hvem laver den bedste fredagskage? Hvordan kommer man ind i varmen hos sjakbajsen? Og hvem er det nu lige, der plejer at svinge træbenet allermest, når der er firmafestivitas på programmet? Det er alt sammen vigtige spørgsmål, der trænger sig på, når man starter på et nyt job. Om der skal svares på alle dem i kortet, eller det er noget, de skal finde ud af på egen hånd, lader vi jer om at bestemme. Men ikke desto mindre er det helt oplagt at byde den nye kollega velkommen med en buket blomster.

Levering til firmaadresser fra 8-16

Medmindre den nye kollega allerede er i gang med overarbejdstimerne, er det ikke særligt hensigtsmæssigt, at buketten kommer kl. 22.30. Det er der heldigvis råd for. Hos flowr.dk leverer vi nemlig vores buketter til firmaadresser imellem 8-16. Hvis din nye kollega er den morgenfriske type, skal du måske overveje, om ikke den skal leveres dagen inden, så den er klar, når han eller hun kommer. Vi har altså både buketleveringstider til dem, der er oppe, før en vis person får skoene på og til dem, der allerede fra dag 1 møder ind til direktørtid.

Men man behøver ikke være HR, chef eller kommende kollega for at sende buketten. Måske er det din svigermor, onkel eller veninde, der er startet i nyt job. Ønsk også dem tillykke med en buket blomster, som du kan få den sendt hjem til dem selv. Eller til deres nye pind på kontoret.   

Buketter til alle

  1. Vælg: Find den helt rette ’Velkommen til’-/’tillykke med det nye job’-buket hos flowr.dk. Størrelser, farver og pris varierer, så her er der buketter til både Big Corporate-virksomheden og den lille tomandsbiks. Og den helt store pengepung eller det skrabede budget.
  2. Bestil: Så bestiller du buketten. Og venter. Men det skal du ikke særligt længe, for vores levering er nemlig hurtig.
  3. Modtag: Vi har friskhedsgaranti hos flowr.dk. Det betyder, at I kan overrække en buket, der er lige så frisk som jeres nye kollega, der skal have den.