Log ind

Barselsgaven til de nybagte forældre.

Blå mor og barn buket
400, -
Leveres på dagen
15. Feb

Lyserød mor og barn buket
400, -
Leveres på dagen
15. Feb

Lyserøde roser
130 - 914Kr.
Leveres på dagen
1. Jan

Trendy fødselsdagsbuket
250 - 400Kr.
Leveres på dagen
3. Okt

9 måneder med morgenkvalme, strækmærker og ondt i ryggen. Det er både krævende og hårdt arbejde at sikre arvefølgen og ruge en lille prins eller prinsesse ud til tronen. Det er derfor ikke helt uden grund, at det er en tudsegammel tradition, at den nybagte mor skal have en mor-barn-buket. Alt andet lige falder et ”godt gået” formentlig på et tørt sted efter en timelang fødsel. Find mor-barn-buketten lige her.    

Den buket du ser, er den du gi’r

Æblet faldet ikke langt fra stammen, og det gør vores buketter heller ikke. For det første foreskriver traditionen, at mor-barn-buket består af to ens buketter – en stor buket til mor og en mindre buket til lillemanden eller -pigen. For det andet forholder det sig sådan hos flowr, at den buket du ser, er helt ens med den buket, du gi’r. I mellem de to buketter er der naturligvis et bånd. Hvis du ikke helt har fanget den, så er det selvfølgelig navlestrengen, båndet symboliserer.

Og nu vi er ved traditionerne, så gælder det, at det skal være en blå buket til den lille gut og en lyserød buket til den lille gutinde. Hos flowr har vi dog ikke tænkt os at hænge os i hverken smag eller kønsdebat. Så farvevalget, det er helt dit eget.

Hurtig levering og alt inklusiv i prisen

Vi ved godt, at der på det sidste har været run på, og at det måske ikke ligefrem er hundrede år gamle traditioner, der har lagt dig allermest på sinde. Det er der heldigvis råd for – vi leverer nemlig rigtig hurtigt, og med i prisen er både kort og gaveæske. Så kan du bruge dine moneter på bleer og babyalarmer i stedet.

Vi vil ikke love, at mor-barn-buketten gør de næste 18 år mindre hårde. Eller at de næste 18 måneders bleskift bliver mindre slemme. Men vi garanterer for, at buketten kommer til at gå rent ind.