Send blomster til en festlig anledning

Der findes næppe dårlige blomsterdage – dage, der ikke lige er til smukke og velduftende buketter. Derfor kan du som udgangspunkt trygt regne med, at en blomsterbuket altid vil falde i god jord – uanset modtager, ugedag eller anledning.

Er denne tommelfingerregel for slap for din smag, følger her en liste over nogle af de anledninger, hvor smukke blomster i hvert fald er selvskrevet:

Bryllupsgave
Bryllupsgave

Bryllup

Hvis der findes en kærlighedens højborg, må det være brylluppet. På en blomsteranledningsskala ligger vi på en klar 10’er, og der er ingen fare for, at en buket til et brudepar kan blive for stor, smuk eller prangende.

Fødselsdagsbuket
Fødselsdagsbuket

Fødselsdag

Hvad giver man kvinden, der har alt? Sådan er der formentlig mange, der tænker, når fødselsdagsgaven til en god veninde skal findes. Smykker har hun masser af, chokolade forsvinder på én dag og lækkert lingeri bliver bare for underligt. En smuk buket kan være det oplagte valg.

Studenterroser
Studenterroser

STUDENT

Der er formentlig andre og større ting end blomster i hovedet på en nyudklækket student. Forståeligt nok. Men det skal I selvfølgelig ikke tage jer af. Studenten skal ha’ blomster – og gerne mange af dem. Hos flowr tilbyder vi friske buketter i et væld af farver, og bestiller du inden kl. 13, leverer vi blomsterne (til den tømmermandsramte student) allerede dagen efter. Du kan også vælge klassikeren: Enkeltstilkede roser. Om studenten så skal ha’ 2 eller 12 af de røde, kan karakteren jo få lov til at afgøre.

Jubilæum
Jubilæum

Jubilæum - fejr den runde dag

Din kollega fejrer 10 år på samme arbejdsplads, og gaven er ikke på plads. Du kunne selvfølgelig løbe ned i den nærmeste vinhandel og finde en god flaske Bordeaux – ligesom alle de andre gæster til receptionen. Du kunne også prøve med en smuk jubilæumsbuket i flottenhejmer-størrelse. Hos flowr har vi din ryg! Bestiller du inden kl. 13, leverer vi nemlig blomsterne allerede dagen efter. Det er da en feberredning, der vil noget! 

Kondolencebuket
Kondolencebuket

KONDOLENCE

Et dødsfald er dybt tragisk for alle pårørende. Har du familie, venner, kollegaer eller bekendte, som har mistet en af deres kære, så vis din medfølelse med en kondolencebuket fra flowr. Du har desuden mulighed for at sende et gratis kort med, hvor du kan sige pænt farvel eller tilkendegive din medfølelse over for de pårørende.    

Værtingebuket
Værtingebuket

Værtindegave

Værtinden knokler altid for at skabe rammerne om en hyggelig sammenkomst. Vis ham eller hende at du værdsætter indsatsen med en værtindebuket. 

God bedring buket
God bedring buket

GOD BEDRING

Har din bror spillet fandango og brækket benet i en skiulykke, eller er din kollega gået ned med dårlig mave efter en rundrejse i Østen, kan en smuk god bedring-buket farvelægge en ellers kedelig dag inden for hjemmets fire vægge. Vi har buketter for enhver smag, og så får du oven i købet gaveæske, kort og levering med i prisen.  

Julebuket
Julebuket

Jul - 24. december

Julen er hjerternes fest, og der er som bekendt intet, der varmer et hjerte mere end friske blomster. Om det så er din bedre halvdel, der har stået for al julehygge i december måned, eller værtinden, der har knoklet for at få juleaften til at gå op i en højere enhed, der skal have en smuk julebuket, er helt op til dig. Du kunne jo også flotte dig og forkæle dem begge to…

Nytårsbuket
Nytårsbuket

Nytår - 31. December

Det er årets brag af en fest – ingen tvivl om det! Maden er nøje tilrettelagt uger forinden, og det samme gælder vinen og den afsluttende champagne. Tøjet sidder knivskarpt, og playlisten er sirligt opdateret med de allerseneste dansehits. Der er intet at komme efter! Nogen har garanteret også sørget for blomster til nytårsbordet… Hvis ikke, kommer flowr dig til undsætning med årets nytårsbuket. Bestiller du inden kl. 13, leverer vi blomsterne allerede dagen efter. Lad nytårsfesten begynde!   

Valentinsdag buket
Valentinsdag buket

Valentinsdag - 14. februar

Nå, drenge – så er det op på hesten! Valentinsdag nærmer sig, og lad os bare slå det fast med det samme: I kommer ikke udenom blomsterne. Så hvorfor ikke gøre det så nemt som overhovedet muligt? Hvis I bestiller inden kl. 13, leverer flowr en friskbundet valentinsbuket til damerne allerede dagen efter – og i får gaveæske, kort og levering med i prisen. Så er der vist ingen undskyldninger længere.  

Mors dag
Mors dag

Mors dag - 2. søndag i maj

Din mor har været der for dig fra dag et. Det er nu, du skal gi’ tilbage. En buket blomster til mors dag er en rigtig god start. Bestiller du inden kl. 13, leverer vi allerede dagen efter – og du får både gaveæske, kort og levering med i prisen.

Påskebuket
Påskebuket

Påske

Så skal der hygges! Påsken er 100 procent familiesamvær og kolde påskebajere. Det er hér, vores fokus på næste måltid er endnu mere udtalt end ellers og måske endda i så høj en grad, at vi nemt kan komme til at overse flere af de andre ting, der udgør påskehyggen. Blomsterne på bordet er en af de faktorer, der nemt kan blive glemt i farten. Og selvfølgelig kan man gennemføre adskillige påskefrokoster uden buketter på bordet, men vil man lige tilføje den smule ekstra, der får det hele til at gå op i en højere enhed, kommer man næppe uden om de smukke, gule påskeblomster.

Konfirmationsroser
Konfirmationsroser

Konfirmationsgaver

Forkæl konfirmanden med en konfirmationsrose i kirken og en smuk buket til festen. Vores priser er alt inklusive. 

Blomster handler om at give. Forkæl en du holder af med en smuk blomsterbuket fra flowr.